BITKOINNING PAYDO BO‘LISHI, ENG KICHIK BIRLIGI VA O‘ZIGA XOS JIHATLARI. NARXLAR O‘ZGARISH DINAMIKASI. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada bitkoinning kelib chiqishi, ishlash tamoyillari va zamonaviy moliyaviy tizimdagi o‘rni, asosiy xususiyatlari, eng kichik birligi satoshi ekanligi, shaffoflik, xavfsizlik va o‘zgartirib bo‘lmaslik kabi jihatlar bayon etiladi. Shuningdek, uning narx o‘zgarish dinamikasi, global moliya bozoridagi ahamiyati haqida umumiy ma’lumot beriladi.