KOMPIYUTER TEXNIK VOSITALAR BILAN ISHLASH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy kompyuter texnik vositalarining tarkibiy qismlari, ularning ishlash prinsiplari va texnik xizmat ko'rsatishning muhim jihatlari tahlil qilinadi. Kompyuter apparat ta'minoti (hardware) samaradorligini oshirish usullari, tizimli resurslarni boshqarish va foydalanuvchilar uchun texnik xavfsizlik qoidalari ko'rib chiqiladi. Shuningdek, maqolada apparat ta'minotining kelajakdagi rivojlanish istiqbollari haqida fikr yuritiladi.