BESHTA MUHIM TASHABBUS VA UNING AMALGA TATBIQ ETILISHI. (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada beshta tashabbusning har bir yo‘nalishi bo‘yicha amalga oshirilayotgan amaliy ishlar, yaratilgan infratuzilma, joriy etilgan yangi tizimlar va ular orqali erishilayotgan natijalar statistik va tahliliy jihatdan asoslab berilgan.