BOLALAR PSIXIK RIVOJLANISHIGA SALBIY TA’SIR ETUVCHI IJTIMOIY-PSIXOLOGIK OMILLAR (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bolalar psixik rivojlanishiga salbiy ta’sir etuvchi ijtimoiy-psixologik omillar, ularning kelib chiqish sabablari hamda bola shaxsiga ko‘rsatadigan ta’siri yoritiladi. Shuningdek, bu omillarning oldini olish va bartaraf etish yo‘llari tahlil qilinadi.