VOYAGA YETMAGANLAR O‘RTASIDA DEVIANT XULQ-ATVORNI OLDINI OLISHNING DOLZARB PSIXOLOGIK MASALALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada voyaga yetmaganlar orasida deviant xulq-atvorning yuzaga kelish sabablari, uning psixologik va ijtimoiy omillari hamda bunday holatlarning oldini olishning dolzarb masalalari yoritiladi. Shuningdek, profilaktika ishlarini samarali tashkil etish yo‘llari tahlil qilinadi.