O’SPIRINLIK DAVRIDAGI BOLALAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK MUHIM JIHATLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘spirinlik davrining psixologik xususiyatlari, bu davrda yuzaga keladigan ichki o‘zgarishlar hamda o‘spirinlar bilan ishlashning samarali psixologik yondashuvlari yoritiladi. Shuningdek, o‘spirinlarning shaxs sifatida shakllanishida muhim bo‘lgan omillar tahlil qilinadi.