KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILAR BILAN ISHLASHDA ZAMONAVIY PSIXOLOGGA QOʻYILADIGAN TALABLAR (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilar bilan ishlashda zamonaviy psixologga qo‘yiladigan kasbiy, shaxsiy va metodik talablar yoritiladi. Shuningdek, psixologning bolalar rivojlanishidagi o‘rni, u bilan ishlashning samarali usullari va zamonaviy yondashuvlar tahlil qilinadi.