MINIMAL SIRT VA ULARNING XOSSALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada minimal sirtlar, ularning matematik mohiyati va asosiy xossalari keng yoritiladi. Minimal sirtlarning geometrik va topologik xususiyatlari, energiya minimalligi bilan bog‘liqligi hamda turli sohalardagi amaliy qo‘llanilishi tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari minimal sirtlarning zamonaviy ilm-fan va texnologiyadagi ahamiyatini ochib beradi.