NIZOLI OILALAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK MASALALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada nizoli oilalarda yuzaga keladigan psixologik muammolar, ularning kelib chiqish sabablari hamda bunday oilalar bilan ishlashning samarali psixologik yondashuvlari yoritiladi. Shuningdek, oilaviy nizolarning bolalar ruhiy rivojlanishiga ta’siri va ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilinadi.