MAKTABLARDA INKLYUZIV TAʼLIMNI PSIXOLOGIK QOʻLLAB- QUVVATLASH (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada maktablarda inklyuziv ta’limni psixologik qo‘llab-quvvatlashning mazmuni, vazifalari hamda samarali yondashuvlari yoritiladi. Shuningdek, alohida ehtiyojli o‘quvchilarni ta’lim jarayoniga muvaffaqiyatli integratsiya qilishda psixolog, o‘qituvchi va ota-onalarning hamkorligi tahlil qilinadi.