QANDLI DIABET 1-TURI BILAN XASTALANGAN BOLALARDA GLIKEMIK NAZORAT VA INSULINGA BO‘LGAN EHTIYOJ (Ustozlar uchun, 2026)
Qandli diabet 1 tur bilan kasallangan bolalarda glikemik nazoratning maqsadli ko'rsatkichlariga erishish, ayniqsa o'smirlik davrida, murakkab vazifa bo'lib qolmoqda. Tavsiyalarga ko'ra, HbA1c maqsadli darajasi