MAKRO VA MIKRO ELEMENTLAR METABOLIZMI BUZILISHINING BIOKIMYOVIY ASOSLARI VA KLINIK KO’RINISHLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Makro va Mikro elementlar metabolizmi buzilishining biokimyoviy asoslari va klinik ko’rinishlari haqida yoritilgan.