STEAM TA’LIMI – BU AXBOROTLASHGAN ZAMON TALABI: TAMOYILLAR VA MAKTABLARDA QO‘LLASH METODIKASI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu ilmiy tezisda axborotlashgan jamiyatda STEAM ta’limining o‘rni, uning asosiy tamoyillari va maktab ta’lim tizimiga joriy etishning samarali yo‘llari tadqiq etiladi. An’anaviy ta’lim va STEAM yondashuvi o‘rtasidagi farqlar, binar darslarning afzalliklari hamda o‘quvchilarning texnologik kompetensiyalarini rivojlantirish masalalari tahlil qilingan.