TEXNOLOGIYA DARSLARIDA STEAM TA’LIMI: ROBOTOTEXNIKA ASOSLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu ilmiy tezisda texnologiya darslarida STEAM (fan, texnologiya, muhandislik, san'at va matematika) yondashuvini joriy etishning konseptual asoslari tadqiq etiladi. Robototexnika vositalaridan foydalanish orqali o'quvchilarning texnologik kompetensiyalarini rivojlantirish, ularda muhandislik tafakkuri va ijodiy salohiyatni shakllantirish masalalari fanlararo integratsiya kontekstida tahlil qilingan.