BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA STEAM TEXNOLOGIYALARINI QO‘LLASHNING AFZALLIKLARI VA ZAMONAVIY TENDENSIYALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu ilmiy tezisda boshlang‘ich ta’lim jarayonida STEAM (Fan, Texnologiya, Muhandislik, San’at, Matematika) texnologiyalarini qo‘llashning metodik asoslari tadqiq etiladi. 2020–2025-yillardagi asosiy tendensiyalar, jumladan, binar darslar, sun’iy intellekt elementlari va binar yondashuvlar orqali o‘quvchilarning kreativ tafakkurini rivojlantirish masalalari tahlil qilingan.