BOLALAR PSIXIK RIVOJLANISHIDA ERTAK TERAPIYANING AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada ertak terapiyasining maktabgacha va kichik maktab yoshidagi bolalar ruhiyatiga ta’siri tadqiq etiladi. Ertak terapiyasi bolalardagi qo‘rquv, tajovuzkorlik va xavotirni bartaraf etishning samarali usuli sifatida tahlil qilingan. Maqolada ushbu metodning amaliy qo‘llanilishi, uning bola shaxsi shakllanishidagi o‘rni va psixokorreksiya jarayonidagi natijalari yoritib berilgan.