TABIIY FANLARNI O‘QITISHDA STEAM YONDASHUVINING METODIK ASOSLARI VA AFZALLIKLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu ilmiy tezisda tabiiy fanlarni (biologiya, fizika, kimyo) o‘qitishda STEAM texnologiyasini qo‘llashning metodik asoslari tahlil qilinadi. 2020–2025-yillardagi ta’lim tendensiyalari, fanlararo integratsiyaning o‘quvchilar ilmiy dunyoqarashini shakllantirishdagi roli va amaliy tajribalarning ahamiyati yoritilgan.