KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI OʻQUVCHILAR PSIXOLOGIYASINI OʻRGANISH (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarning psixologik xususiyatlari, ularning bilish jarayonlari va emotsional rivojlanishini o‘rganish masalalari yoritiladi. Ushbu yosh davrida bolaning shaxs sifatida shakllanishida psixologik yondashuvning ahamiyati tahlil qilinadi.