"KITOBLAR" MAVZUSIDA O'TKAZILGAN OCHIQ DARSNING METODIK TAHLILI: ZAMONAVIY PEDAGOGIK YONDASHUV VA INTERAKTIV METODLARNING SAMARADORLIGI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada 7-sinf o'zbek tili fani bo'yicha "Kitoblar" mavzusida o'tkazilgan bir soatlik ochiq darsning ilmiy-metodik tahlili keltirilgan. Dars ishlanmasi IMRAD tuzilmasida tahlil qilinib, pedagogik tajribaning maqsad va vazifalari, qo'llanilgan zamonaviy interaktiv metodlar (aqliy hujum, T-jadval, SWOT tahlili, Kinder metodi, Wordwall o'yini), o'quv jarayonining tashkil etilishi hamda kutilayotgan natijalarga erishilishi yoritilgan. Maqolada darsda qo'llanilgan tarqatma materiallar va vizual vositalar tahlil asosiga jalb etilgan.