OILAVIY TARBIYANING BOLALAR KELAJAGIDAGI PSIXOLOGIK AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada oilaviy tarbiyaning bolalar shaxsining shakllanishidagi psixologik ahamiyati, oiladagi muhitning bola ruhiy rivojlanishiga ta’siri hamda sog‘lom tarbiyaning kelajak hayotdagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, ota-onaning mehr-muhabbati va oiladagi munosabatlarning bola psixologiyasiga ta’siri tahlil qilinadi.