ҒЎЗА ДАЛАЛАРИДА ТАРҚАЛГАН БЕГОНА ЎТЛАРГА ҚАРШИ КУРАШ (Ustozlar uchun, 2026)
Ушбу мақолада Тошкент вилоятининг типик бўз тупроқлари шароитида, кузги буғдой экинлари парваришланаётган майдонларда учрайдиган бегона ўтларга қарши уйғунлашган (тупроққа асосий ишлов бериш усуллари билан бирга гербицидларни қўллаш) ҳолда курашишда экинлардан юқори ва сифатли ҳосил етиштиришни таъминлайдиган агротехнологиялар бўйича маъуломтлар келтирилган.