ҒАЛЛА БИТЛАРИ ВА УЛАРНИНГ ЗАРАРИ (Ustozlar uchun, 2026)
Ушбу мақолада ғалла экинларида учровчи ширалари турлари ва уларнинг биологияси, тарқалиши, зарари ва қарши кураш чоралари бўйича маьлумотлар келтирилган.