BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA STEAM TEXNOLOGIYASINI QO‘LLASHNING METODIK ASOSLARI VA ZAMONAVIY AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining mantiqiy va ijodiy tafakkurini rivojlantirishda STEAM (Fan, Texnologiya, Muhandislik, San’at, Matematika) yondashuvining o‘rni tahlil qilinadi. Boshlang‘ich ta’limda integratsiyalashgan darslarni tashkil etish, o‘quvchilarning texnologik kompetensiyalarini shakllantirish hamda amaliy loyiha asosida o‘qitish metodikasining afzalliklari ilmiy asoslangan holda yoritilgan.