TAFAKKUR SHAKLLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada tafakkur to‘g‘risida umumiy tushuncha, tafakkur xususiyatlari, tafakkur shakllari, tushuncha, xukm, xulosa chiqarish (induksiya, deduksiya, analogiya )  yuzasidan  ilmiy  va nazariy  ma’lumotlar berilgan.