MAKTABDA PEDAGOGLAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK MASALALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada maktabda pedagoglar bilan ishlashning psixologik masalalari, pedagoglarning kasbiy faoliyatida uchraydigan ruhiy holatlar hamda ularni qo‘llab-quvvatlash usullari yoritiladi. Shuningdek, pedagogik jamoada sog‘lom psixologik muhit yaratishning ahamiyati tahlil qilinadi.