DREAM MOTIFS AS AN ARTISTIC DEVICE IN FICTION (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada badiiy adabiyotda tush motivining badiiy ifoda vositasi sifatidagi o‘rni tahlil qilinadi. Tush motivi qahramonning ichki olami, ong osti kechinmalari va ruhiy ziddiyatlarini ifodalashda muhim badiiy element sifatida o‘rganiladi. Shuningdek, zamonaviy nasrda tush orqali ramziylik, psixologizm va badiiy tafakkurning kuchayishi masalalari yoritiladi.