MAKTAB O’QUVCHILARIDA STRESS VA XAVOTIR HOLATLARINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI HAMDA ULARNI KORREKSIYA QILISH MASALALARI. (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada maktab o‘quvchilarida uchraydigan stress va xavotir holatlarining psixologik xususiyatlari, ularning kelib chiqish sabablari hamda o‘quvchi shaxsiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, stress va xavotirni erta aniqlash usullari, maktab psixologi, ota-ona va pedagoglarning hamkorlikdagi faoliyati haqida fikr yuritilgan. Muallif tomonidan o‘quvchilarning ruhiy salomatligini mustahkamlash va salbiy emotsional holatlarning oldini olish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.