JAMOAT TRANSPORTIDA IJTIMOIY ETIKA VA HUQUQIY MAJBURIYAT (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada jamoat transportida keksalar, nogironligi bo‘lgan shaxslar va yosh bolali ayollarga joy berish masalasining huquqiy va axloqiy jihatlari tahlil qilingan. O‘zbekiston Respublikasida mazkur munosabatlarni tartibga soluvchi normativ-huquqiy asoslar hamda xorijiy davlatlar tajribasi qiyosiy o‘rganilgan. Shuningdek, maqolada jamoat transportidagi ijtimoiy mas’uliyat, huquqiy madaniyat va milliy qadriyatlar o‘rtasidagi o‘zaro bog‘liqlik ilmiy asosda yoritilgan.