SUN`IY INTELEKTNING YOSHLAR ONGIGA TAʼSIRI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada sun’iy intellekt texnologiyalarining yoshlar ongiga ta’siri, uning psixologik, ijtimoiy va ta’limiy jihatlari yoritiladi. Shuningdek, sun’iy intellektdan foydalanishning ijobiy va salbiy oqibatlari hamda raqamli savodxonlikni shakllantirish masalalari tahlil qilinadi.