MUSTAQILLIK YILLARIDA O‘ZBEKISTONDAGI MA’NAVIY VA MADANIY TARAQQIYOT (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur  maqolada O‘zbekiston Respublikasining mustaqillikka erishgandan keyingi davrda ma’naviy va madaniy sohalarda amalga oshirilgan islohotlar, ularning jamiyat hayotidagi o‘rni va ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, milliy qadriyatlarning tiklanishi, ta’lim va madaniyat tizimining rivojlanishi hamda yoshlar ma’naviyatini yuksaltirishga qaratilgan davlat siyosati tahlil qilinadi.