PEDAGOGIK KONFLIKT TURLARI VA ULARNI BARTARAF ETISH YO'LLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada pedagogik konfliktlarning asosiy turlari — o'qituvchi-o'quvchi, o'qituvchi-ota-ona va o'qituvchi-ma'muriyat konfliktrali munosabatlari tahlil qilinadi. Har bir konflikt turi kelib chiqish sabablari, xususiyatlari va bartaraf etish yo'llari nuqtai nazaridan ko'rib chiqiladi. Maqolada muammoni hal etishning muloqot asosidagi, vositachi orqali va tizimli yondashuvlari tavsiya etiladi.