POLIMER KOMPOZIT MATERIALLARNING KUCHLANISH –DEFORMATSIALANISH HOLATINI MODELLALASHTIRISH ASOSIDA MUSTAHKAMLIK KO’RSATKICHLARINI BAHOLASH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada polimer kompozit materiallarning mexanik deformatsiyalarini sonli modellashtirish usullari, xususan chekli elementlar usuli asosida tahlil qilish va mustahkamlik ko‘rsatkichlarini o‘rganish asoslari  ko‘rib chiqilgan.