OILADAGI PSIXOLOGIK MUHIT VA UNI FARZAND TARBIYASIDAGI AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada oiladagi psixologik muhitning farzand tarbiyasiga ta’siri, uning shaxs shakllanishidagi o‘rni hamda sog‘lom oilaviy munosabatlarning ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, ijobiy psixologik muhit yaratishning asosiy omillari tahlil qilinadi.