PEDAGOGIK JAMOA BILAN INKLYUZIV TA’LIMGA JALB QILINGAN O‘QUVCHILAR ORASIDA PSIXOLOGIK IQLIMNI TASHKILLASHTIRISH VA BAHOLASH (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada inklyuziv ta’lim muhitida pedagogik jamoa tomonidan sog‘lom psixologik iqlimni tashkil etish, o‘quvchilar o‘rtasida ijobiy munosabatlarni shakllantirish hamda psixologik muhitni baholash masalalari yoritiladi. Shuningdek, inklyuziv ta’lim jarayonida pedagog, psixolog va ota-onalar hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.