OʻQUVCHILARGA MOTIVATSIYA BERISHNING MUHIM PSIXOLOGIK MASALALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarga motivatsiya berishning psixologik jihatlari, ta’lim jarayonidagi ahamiyati hamda motivatsiyani shakllantirish usullari yoritiladi. Shuningdek, o‘quvchilarning qiziqishi, faolligi va o‘ziga bo‘lgan ishonchini rivojlantirish masalalari tahlil qilinadi.