MAMLAKATIMIZ XAVFSIZLIGI VA MUDOFAA SALOHIYATINI KUCHAYTIRISH, OCHIQ, PRAGMATIK VA FAOL TASHQI SIYOSAT OLIB BORISH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston Respublikasida xavfsizlik va mudofaa tizimini mustahkamlash, davlatning mudofaa salohiyatini oshirish hamda ochiq, pragmatik va faol tashqi siyosat yuritishning ustuvor yoʻnalishlari tahlil qilinadi. Shuningdek, mamlakatimizning xalqaro maydondagi hamkorligi, mintaqaviy xavfsizlikni taʼminlashdagi oʻrni, qurolli kuchlarni modernizatsiya qilish va tinchlikparvar siyosatning ahamiyati yoritib beriladi.