YO’G’ON ICHAK O’SMALARI RENGENOLOGIK TASHXISLASH (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada yo’g’on ichak o’smalari rengenologik tashxislash usullari, asosiy klinik jihatlari, tashxislash bosqichlari va zamonaviy rentgenologik metodlarning samaradorligi chuqur tahlil qilinadi. Yo’g’on ichak o’smalarini erta aniqlash va differentsial tashxislashda rentgenologiyaning ahamiyati, radiologik belgilar, asosiy texnikalar va natijalar muhokama qilinadi. O’sma morfologiyasi, klinik simptomatika va tarqalishi haqida ham batafsil ma’lumot beriladi. Shu bilan birga ilg’or rentgenologik texnologiyalarning o’rni va amaliyotda qo’llanilishi, ularning afzallik va cheklovlari har tomonlama analiz qilinadi. Maqolada shuningdek, yo’g’on ichak o’smalarini tashxislash bosqichidagi asosiy dolzarb masalalar va ularga ilmiy yondashuvlar ko’rsatiladi, so’ngra asosli xulosalar ishlab chiqilgan.