MARKETING STRATEGIYALARINI OPTIMALLASHTIRISHDA SUN’IY INTELLEKT ALGORITMLARINING AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada marketing strategiyalarini takomillashtirish jarayonida sun’iy intellekt algoritmlarining o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, sun’iy intellekt asosidagi texnologiyalarning iste’molchilar xatti-harakatini prognozlash, ma’lumotlarni qayta ishlash, reklama samaradorligini oshirish hamda biznes qarorlarini optimallashtirishdagi imkoniyatlari yoritilgan. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, AI algoritmlaridan foydalanish korxonalarning raqobatbardoshligini oshirish va marketing xarajatlarini kamaytirishda muhim omil hisoblanadi.