YURAK QON TOMIR TIZIMI HAQIDA MA`LUMOT (Ustozlar uchun, 2026)
Yurak-qon tomir tizimi organizm hayot faoliyatida muhim o‘rin tutadi. Ushbu maqolada yurak va qon tomirlarning tuzilishi, vazifalari hamda qon aylanish tizimining ahamiyati yoritilgan.