MA’MURIY JAZOLARNING TURLARI VA ULARNING HUQUQIY TASNIFI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada ma’muriy jazolarning asosiy turlari, ularning huquqiy tasnifi va amaliy ahamiyati tahlil qilinadi. Maqolada ogohlantirish, jarima, maxsus huquqdan mahrum etish, musodara qilish va ma’muriy qamoq kabi jazo choralari mazmunan yoritilib, ularni qo‘llashda proporsionallik va adolat tamoyillariga rioya etish zarurligi asoslanadi.