BOSHLANGʻICH SINF TASVIRIY SANʼAT DARSLARIDA STEAM YONDASHUVI ASOSIDA DARSLAR TASHKIL QILISH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola boshlangʻich sinf tasviriy sanʼat darslarida STEAM (Fan, Texnologiya, Muhandislik, Sanʼat, Matematika) yondashuvini qoʻllash orqali darslarni qanday tashkil qilish mumkinligini ko‘rsatadi. STEAM yondashuvi talabalarning ijodkorlik va muammolarni hal qilish qobiliyatlarini rivojlantirishga yordam beradi.