KICHIK MAKTAB YOSHI DAVRIDAGI BOLALARNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu  maqolada  kichik  maktab  yosh  xususiyatlari,  ularning  psixologiyasi, bilish   jarayonlari,   irodaviy   sifatlari,   shaxslararo   munosabati   va   muloqotchanligi,   o’qish faoliyati  kabi  asosiy  jihatlari  hamda  farzand  tarbiyasi  haqida  aytib  òtilgan  fikrlar  bilan  hamtanishib chiqishingiz mumkin.