PSIXOLOGIYA FANINING RIVOJLANISHI VA UNING PREDMETI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Psixologiya fanining rivojlanishi va uning predmetlari haqidagi ma’lumotlar berib o‘tilgan. Shuningdek shaxsning individual xususiyatlari, qobiliyatlari , bilish jarayonlari haqida ham ma’lumotlar berilgan.