STEAM TEXNOLOGIYALARINING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI VA AFZALLIKLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tezisda STEAM texnologiyalarining bugungi kunimizdagi ahamiyati, ta’lim tizimidagi o‘rni hamda maktabgacha ta’lim tashkilotlarida qo‘llanilishining afzalliklari yoritilgan berilgan. Shuningdek, rivojlantiruvchi markazlar faoliyati orqali bolalarda kreativ fikrlash, kritik fikrlash, muammoni hal qilish, jamoada ishlash va innovatsion yondashuv ko‘nikmalarini shakllantirish masalalari tahlil qilingan.