OʻQUVCHILARDA EMOTSIONAL HOLATLARNING NAMOYON BOʻLISHI-OʻSMIRLAR MISOLIDA (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda emotsional holatlarning namoyon bo‘lishi, ularning psixologik xususiyatlari hamda ta’lim jarayoniga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, emotsional barqarorlikni shakllantirishda oila, maktab va psixologik xizmatning o‘rni tahlil qilinadi.