MAKTAB PSIXOLOGINING TARG‘IBOT VA TASHVIQOT ISHLARINI TASHKIL ETISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim muassasalarida faoliyat olib boruvchi psixologning targ‘ibot va tashviqot ishlari, ularning mazmuni, shakllari hamda shaxs rivojlanishidagi ahamiyati yoritilgan. Maktab psixologining o‘quvchilar, ota-onalar va pedagoglar bilan olib boradigan psixologik-ma’rifiy faoliyati, sog‘lom psixologik muhit yaratishdagi o‘rni ilmiy-amaliy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, psixologik targ‘ibot ishlarini samarali tashkil etish usullari va zamonaviy yondashuvlar ko‘rib chiqilgan.