O`QUVCHILARDA IMLO SAVODXONLIGINI OSHIRISHDA SAMARALI YONDOSHUVLAR (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada boshlang`ich sinf o`quvchilarining imloviy savodxonligini oshirishda zamonaviy texnologiyalardan, samarali interfaol metodlardan  foydalanish to`g`risida so`z olib boriladi.