MATEMATIKA TA`LIMIDA INNOVATSION YONDASHUVLAR (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada matematika o‘qitish jarayonida innovatsion yondashuvlar, ularning ahamiyati, afzalliklari, matematika taʼlimini rivojlantirishning asosiy ustuvor yo‘nalishlari, ularni   qo‘llash   samaradorligi   tahlil   qilinadi. Zamonaviy  pedagogik  texnologiyalar,  raqamli  vositalar,  interaktiv  metodlar  orqali  dars  samaradorligini  oshirish, innovatsion    o‘qitish    orqali  esa,  o‘quvchilarning    mantiqiy    fikrlash qobiliyatini rivojlantirish, mustaqil o‘rganishga bo‘lgan qiziqishini kuchaytirish usullari ko‘rib  chiqiladi.