MAKTAB PSIXOLOGINING PSIXOLOGIK PROFILAKTIK ISHLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada maktab psixologining profilaktik faoliyati, o‘quvchilar psixik salomatligini saqlash, salbiy holatlarning oldini olish, yosh davrlari xususiyatlarini inobatga olgan holda olib boriladigan psixologik ishlarning mazmuni va ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, ta’lim muassasasida psixologning o‘quvchi, ota-ona va pedagoglar bilan hamkorlikdagi faoliyati tahlil qilingan.