STEAM YONDASHUVINING MAKTABGACHA TA'LIMDAGI ROLI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tezisda maktabgacha ta’lim tizimida STEAM yondashuvining roli, uning bolalar rivojlanishiga ta’siri hamda ta’lim jarayonidagi samaradorligi yoritilgan. Shuningdek, STEAM texnologiyasining bolalarda ijodiy fikrlash, tanqidiy fikrlash, mustaqil qaror qabul qilish va amaliy ko‘nikmalarni shakllantirishdagi o‘rni tahlil qilingan.